Een veilige zomer

Het hele jaar door staat het Multipharma-team klaar om je advies te geven over gezondheid, welzijn en schoonheid. De zomer is het ideale moment om te ontspannen en op vakantie te gaan, al liggen insectenbeten, ongemak door de hitte, pijnlijke zonnebrand met ernstige gevolgen ook op de loer... Profiteer van de vakantie en de verandering van ritme om je goede voornemens in de praktijk te brengen. Een gezonder gewicht of stoppen met roken wordt mogelijk mits de nodige motivatie en een paar nuttige tips van je apotheker.

Deze en vele andere onderwerpen vind je in ons nieuwe digitale magazine, zodat je het altijd binnen handbereik van je smartphone hebt!

Veel leesplezier!

Aanbevolen door je apotheker

3 must-haves deze zomer

Een anti-verouderingskuur voor huid, haar en nagels

Een zintuiglijke douche

Duurzaam wassen

image
image
image

Gold Collagen

Prodigieux Floral, Geparfumeerde Douchegel – Nuxe

Mango Solid Shampoo – Klorane

Trakteer je huid, haar en nagels op deze anti-verouderingskuur op basis van collageen, essentieel voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Naast dit sleutelingrediënt bevat de formule ook hyaluronzuur, bernagie-olie, vitamine C, E B6 en B8, zink en koper.

Deze douchegel is verrijkt met zoete amandelolie en plantaardige glycerine. Plantaardige ingrediënten (kokosnoot en tarwe) zorgen voor een milde reiniging en houden je huid soepel. Met 96% natuurlijke ingrediënten en een fris parfum van pompelmoes, magnolia en muskus.

Wist je dat je uit één solide shampoo evenveel wasbeurten haalt als uit twee plastic flessen van 200 ml? Plezier en duurzaamheid gaan hand in hand met deze shampoobar. De 100% veganistische en biologisch afbreekbare formule bevat geen sulfaten en siliconen en heeft een 100% gerecycleerde, recycleerbare verpakking.