De onmisbare winterkit voor een baby in topvorm

Je baby groeit en bloeit, maar is nog niet helemaal gewapend tegen de winterse virussen die elk jaar de ronde doen. Daarom heeft je baby een aangepaste verzorging nodig. Dit is de selectie van onze Multipharma-apothekers.

Om de immuniteit een boost te geven

Net als wij hebben onze kleintjes vitamine D nodig, vooral in de winter. De zon is de belangrijkste bron van vitamine D: die wordt door de huid aangemaakt onder invloed van UV-stralen. Vitamine D speelt een belangrijke rol in het immuunsysteem, maar ook bij de groei en ontwikkeling van botten. Vitamine D ondersteunt de normale opname van calcium door de darmen en de verankering in de botten. Daarom bevelen onze experten aan om het hele jaar door dagelijks vitamine D in te nemen.

De keuze van Multipharma

image

Vloeibare vitamine D

EasyDrops – Protectis

Een combinatie van probiotica en vitamine D om de immuniteit, de groei en de botvorming te versterken.

Om vrij te ademen

Vóór ze drie jaar zijn, kunnen kinderen hun neus zelf niet snuiten. Om hun neus vrij te maken en neusinfecties en mogelijke NKO-complicaties te voorkomen, moet je de neusholtes van jouw kind elke dag goed schoonmaken. Je moet er ook voor zorgen dat de lucht in de kamer niet te droog is. Wanneer de neusslijmvliezen te droog zijn, fungeren ze minder goed als barrière tegen virussen en bacteriën.

De keuze van Multipharma

Voor de dagelijkse hygiëne

Snel en aangenaam

Voor schonere lucht

image
image
image

Fysiologisch Serum – Multipharma

Baby Neusreiniger – Physiomer

Cera Elektrische Verstuiver van essentiële oliën – Pranarôm

Ideaal voor het spoelen van de neus en het verzorgen van de ogen van baby’s, kinderen en volwassenen. Dit serum wordt ook gebruikt om de huidplooien te reinigen en NKO-aandoeningen te verlichten. Perfect voor het hele gezin.

Verlicht op milde wijze een loopneus of verstopte neus. Het ultrazachte uiteinde is gebruiksvriendelijk voor de tere neusgaten van baby's en kleuters en het transparante materiaal maakt het mogelijk om het slijm te controleren.

Deze ultrasone verstuiver van essentiële oliën* is ook uitgerust met een omgevingslicht dat zich aanpast aan het ritme van de ademhaling om een echt gevoel van ontspanning te creëren.

*Sommige essentiële oliën zijn niet geschikt voor jonge kinderen en zwangere vrouwen. Vraag jouw apotheker om advies.

Voor een zachte en beschermde huid

De babyhuid is bijzonder kwetsbaar omdat ze nog niet volledig ontwikkeld is. Daarom droogt ze sneller uit en is ze gevoeliger voor agressies van buitenaf. Om ruwe wangen en kloofjes door de wind en de koude, droge lucht te voorkomen, moet de huid worden beschermd met speciale verzorgingsproducten. Deze vormen een semi-ondoordringbare film op de opperhuid, die agressies van buitenaf tegenhoudt en uitdroging voorkomt.

De keuze van Multipharma

image

Rijk en voedend

Voedende Crème met Cold Cream – Mustela

Deze rijke, voedende crème is ideaal voor de dagelijkse verzorging van het gezicht . De hydraterende eigenschappen van de crème herstellen de huidbarrière en beschermen het gezichtje tegen agressieve invloeden van buitenaf. De hypoallergene formule is geschikt voor zuigelingen.