Welke oogcontourverzorging heb jij nodig?

De huid rond de ogen is dunner en kwetsbaarder dan die van het gezicht. Daarom heb je een aangepaste en hypoallergene verzorging nodig. De oogcontouren kampen met specifieke problemen: donkere kringen, wallen, expressierimpels, maar ook tekenen van vermoeidheid door slaapgebrek en door te veel beeldschermtijd. Multipharma heeft een oplossing voor elk probleem.

Anti-wallen, anti-donkere kringen en oppeppend


Bio Oogverzorging tegen wallen en donkere kringen – Nuxe

Dit biologische oogverzorgingsproduct bestaat voor 99 procent uit natuurlijke ingrediënten. Het pakt donkere kringen en wallen aan en heeft een oppeppende werking die vermoeidheid maskeert. Het hoofdbestanddeel, boekweitextract, hydrateert en ontzwelt de oogcontouren. Het bevat ook vitamine E, een bescherming tegen oxidatieve stress die huidveroudering veroorzaakt.

Tegen expressielijnen


Hyaluron Filler Oogcontourverzorging SPF 15 – Eucerin

Kraaienpootjes of lachrimpels ontstaan rond je dertigste en worden na verloop van tijd dieper. Deze behandeling combineert hyaluronzuur met een hoog en laag moleculair gewicht om rimpels aan de oppervlakte glad te strijken en ze van binnenuit op te vullen. Met SPF 15, voorkomt het ook rimpels veroorzaakt door UVA-stralen. Oftalmologisch getest.

Weg vermoeidheid


Optim-Eyes Refresh Oogverzorging – Filorga

Had je een te korte nacht of heb je vermoeide ogen door te lang achter je computerscherm te zitten? Deze praktische stick met ‘ijsblokjeseffect’ biedt de hele dag door een instant verfrissing en gomt vermoeidheidstekenen uit. De formule combineert hyaluronzuur, verkwikkende marine-extracten, een revitaliserende peptide en onzichtbare micropoeders om je ogen te verfrissen en de epidermis intens te hydrateren.